|
Post by inspire on Jan 19, 2008 16:10:55 GMT
why you choose to come out now? are you trying to make trouble?
|
|
|
Post by shystie on Jan 20, 2008 23:07:53 GMT
well if he kept you secret for 3 years there was definately a reason, so i'm guessin when he finds out you let out him secret him a let you out.... fool how you think a man can be with you and love you in secret for 3 years not even 3 months your better of finding a man who loves you an is proud to walk street and roll everywhere with you
|
|
|
Post by ambitious08 on Jan 21, 2008 0:48:05 GMT
I CANT BELIEVE IT. THIS IS NOT WHO I THINK IT IS??? WHEN THE MANS LADY FINDS OUT ITS GONNA BE A BIG PALAVA DONT EVEN THINK ABOUT WHAT HER SISTERS GONNA DO 2U. THIS WASNT THE WAY 2 COME OUT GIRL I SWEAR THE 3 OF GO OUT 2GETHER U THE SIS N THE MAN. THATS NOT RIGHT. WELL U MUST KNOW ALL OF THIS ALREADY TO HAVE ADVERTISED UR BUSINESS ON THIS WEBSITE
|
|
|
Post by ambitious08 on Jan 21, 2008 0:50:51 GMT
I JUST TO LET IT OUT IN THE OPEN I HAVE BEEN SEEING FRISCO FOR OVER 3 YEARS NOW AND ALTHOUGH IM KAREN'S BABY'S GODMOTHER (FRISCOS SISTER IN LAW) I CANT KEEP IT IN NO MORE. IM TIRED OF THE SECRETS N HIDING I JUST THOUGHT ID COME OUT OF THE CLOSET AND GET IT OVER AND DONE WITH. I WANT THE WORLD TO KNOW THAT HE'S MY MAN. U GET ME AND UR CALLIN URSELF HIS GIRL U REALLY WANT SOME MIX-UP GOOD LUCK
|
|
|
Post by glittergirls on Jan 22, 2008 18:35:16 GMT
ma!
|
|
|
Post by pebblesgoodaz on Jan 24, 2008 14:47:34 GMT
mi lost, can somebaddy fill me in ca it come like half a dis thread get delete or somethin..
|
|
|
Post by glittergirls on Jan 25, 2008 19:31:31 GMT
mi lost, can somebaddy fill me in ca it come like half a dis thread get delete or somethin.. I THINK THE GIRL REALISED SHE BAIT HERSELF UP N DELETE THE MESSAGE BUT BECAUSE PPL ALREADY REPLIED IT WAS TOO LATE 
|
|
|
Post by pebblesgoodaz on Jan 29, 2008 12:58:15 GMT
mi lost, can somebaddy fill me in ca it come like half a dis thread get delete or somethin.. I THINK THE GIRL REALISED SHE BAIT HERSELF UP N DELETE THE MESSAGE BUT BECAUSE PPL ALREADY REPLIED IT WAS TOO LATE  ok so wa shi seh 
|
|
|
Post by pebblesgoodaz on Jan 29, 2008 13:00:06 GMT
I JUST TO LET IT OUT IN THE OPEN I HAVE BEEN SEEING FRISCO FOR OVER 3 YEARS NOW AND ALTHOUGH IM KAREN'S BABY'S GODMOTHER (FRISCOS SISTER IN LAW) I CANT KEEP IT IN NO MORE. IM TIRED OF THE SECRETS N HIDING I JUST THOUGHT ID COME OUT OF THE CLOSET AND GET IT OVER AND DONE WITH. I WANT THE WORLD TO KNOW THAT HE'S MY MAN. U GET ME AND UR CALLIN URSELF HIS GIRL U REALLY WANT SOME MIX-UP GOOD LUCK mamaa mi jus see it in this ya quote!! lol mi nuh feel seh a di girl dat probly someone lukin a war! 
|
|